Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Sint-Oedenrode Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Sint-Oedenrode

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

SINT OEDENRODE

Afvoer verstopt Sint-Oedenrode?

Afvoer verstopt Sint-Oedenrode? Omdat er op het internet veel verschillende manieren te vinden zijn waarop je mogelijk een wc kan ontstoppen, kan het soms onduidelijk zijn wat nou precies wel, en wat niet goed functioneert. Wij helpen je daarom graag met een goede oplossing voor een verstopte afvoer. Op deze pagina vindt je allerlei tips, met uitleg!

Heb je echt alles geprobeerd maar kom je er niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je twijfels omtrent een verstopte afvoer? Bel snel en vrijblijvend naar 0413 450 383 om jouw verstopping te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Sint-Oedenrode

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Sint-Oedenrode? Dan ben je bij ons absoluut aan het goede adres!

Wij, de specialisten van Ontstoppen Sint-Oedenrode, kunnen vaak snel ter plaatse zijn. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Het maakt niet uit met wat voor verstopping jij te maken hebt, wij lossen het voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppingswerk  geven wij je namelijk ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode lost het op! Je kunt ons bereiken via 0413 450 383 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Sint-Oedenrode Logo
Loodgieter ontstoppen Sint-Oedenrode afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

De kans dat jouw niet doorlopende afvoer te maken heeft met een verstopping, is groot. In sommige gevallen moeten de verstoppingen met spoed worden opgelost. Om die reden kun je ons op elk moment van de dag bereiken om jouw dringende verstoppingen te verhelpen!

In andere gevallen kun je de verstopping zelf oplossen. Onze ervaren ontstoppers hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Loopt de afvoer hierna nog niet goed door? Bel ons voor een snelle service op 0413 450 383. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt herhaaldelijk voor dat elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) geblokkeerd worden. Het is goed mogelijk dat het probleem bij de filters. Daarom doe je er goed aan deze te controleren.

Hoe doe je dit? Wanneer je erachter komt dat de filters niet goed schoon zijn, reinig ze dan onder een warme kraan. Zijn ze weer gedroogd? Vervolgens kun je ze terug plaatsen.

Waarschijnlijk is met deze eenvoudige handeling het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Sint-Oedenrode
Afvoer verstopt Sint-Oedenrode

Sifon

Sifon legen

Veel afvoeren zijn voorzien van een sifon. Dit is de zwanenhals die op een afvoer gemonteerd wordt, zodat er geen stank uit komt. Het komt regelmatig voor dat er in deze sifon een verstopping plaatsvindt. Vaak blijft er afval vastzitten aan de binnenkant van de sifon. Hierdoor wordt de doorgang van het water geblokkeerd.

Problemen met de sifon zijn relatief eenvoudig op te lossen. Verwijder de sifon. Spoel de sifon daarna door met warm water. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed werkt wanneer je afvoer verstopt zit.

Hoe doe je dit? Vul een emmer met water. Voeg zuiveringszout toe aan wat water en giet deze combinatie langzaam in de verstopte afvoer. Je verkrijgt het beste resultaat wanneer je dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Voor een sterker effect kan je de baking soda aanmengen met azijn.

Ontstoppen Sint-Oedenrode Leiding
Riool ontstoppen Sint-Oedenrode graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer te ontstoppen is door gebruik te maken van een plopper.

Zet de plopper eerst op de afvoer. Beweeg de plopper vervolgens met kracht op en neer. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht, die de verstopping moet latenloskomen. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Sint-Oedenrode om jouw klus te bespreken met onze experts via 0413 450 383.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectieve manier om je verstopte afvoer los te laten komen is een flexibele ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? Stop het uiteinde van de veer in de verstopte afvoer. Zet hierbij niet te veel kracht, zo voorkom je dat je schade aanricht. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit opnieuw voorzichtig. Belangrijk is dat je achteraf de veer uit de afvoer verwijdert.

Op het moment dat het is gelukt, merk je meteen verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping succesvol ontstopt.

Alsnog problemen? Bel Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode dan snel en gemakkelijk via 0413 450 383. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Sint-Oedenrode
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een afvoer kan op verschillende manieren verstopt raken. Dit kan bijvoorbeeld door het vast blijven zitten van vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Een andere optie is een leidingbreuk. Hierbij ontstaat er een scheur in de leiding. Hierdoor kan allerlei vuil zich ophopen in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Eveneens gebeurt het met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Op het moment er een aardverschuiving plaatsvindt, is het mogelijk dat het riool ook verschuift. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus diverse manieren waarop een afvoerverstopping kan ontstaan. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 0413 450 383.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Wij vinden dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom hechten wij ook veel waarde de staat van de afvoer. Je kunt hier zelf ook aan bijdragen, door goed te letten op wat je door de afvoer spoelt. Het is uiteraard verstandig frituurvet, olie of etensresten niet door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan over het algemeen geleidelijk. Om die reden is het goed om eens in de zoveel tijd een controle uit te voeren op de rioleringen. Hiermee kan je hardnekkige verstoppingen voorkomen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Daarom staan wij dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 0413 450 383.

Loodgieter Sint-Oedenrode Ontstoppen
WC ontstoppen Sint-Oedenrode

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer je last hebt van een verstopte afvoer, doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen het met spoed voor je oplossen.

Wij hanteren geen vaste prijzen. De prijs die wij vragen is afhankelijk van de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Voordat wij starten met onze werkzaamheden komen wij met een prijs opgave. Op het moment dat jij akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag!

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing! Wil jij ook direct een oplossing voor jouw afvoer? Bel dan direct naar 0413 450 383.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Zit jouw WC verstopt? En woon je in de omgeving van Sint-Oedenrode? Dan kun je terecht bij de ontstoppers van Ontstoppen Sint-Oedenrode. Wij bieden de beste service voor een betaalbare prijs. Maak direct een afspraak!

loodgieter-sintoedenrode-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Sint-Oedenrode

Heb jij een verstopte afvoer? En woon je in Sint-Oedenrode en omstreken? Maak dan nu een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-sintoedenrode-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Sint-Oedenrode

Woon jij in Sint-Oedenrode en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak bij Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode!

Heb jij last van een vervelende rioolverstopping? En woon jij in Sint-Oedenrode en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Sint-Oedenrode.

Loodgieter Sint-Oedenrode Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in de omgeving van Sint-Oedenrode? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Sint-Oedenrode! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Sint-Oedenrode

Last van een verstopte afvoer? Erg vervelend. Wij lossen het graag voor je op!

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Sint-Oedenrode en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Onze ontstoppers helpen je graag! Wij zijn te bereiken op 0413 450 383.

Verstopping Sint-Oedenrode

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Sint-Oedenrode

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Sint-Oedenrode Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Ontstoppen Sint-Oedenrode heeft de wc ontstopt. Zij konden dezelfde nog langskomen! Bedankt voor de vakkundige service!

Albert Heijn Sint-Oedenrode

Bij ons heeft Ontstoppen Sint-Oedenrode de riolering vervangen en een afvoerverstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

vv Rhode

Altijd erg goede en vriendelijke service bij Ontstoppen Sint-Oedenrode. Bedankt dat jullie zo snel lang konden komen!

Brandweer Sint-Oedenrode

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0413 450 383

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Sint-Oedenrode

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Sint-Oedenrode