Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Sint-Oedenrode Logo

Ontstoppen

WC verstopt Sint-Oedenrode

Wij verhelpen jouw wc verstopping

SINT OEDENRODE

WC verstopt Sint-Oedenrode?

WC verstopt Sint-Oedenrode? Het is erg vervelend wanneer je te maken hebt met een verstopte wc. Maar helaas kan het iedereen overkomen. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan er ook nog een smerige rioollucht bij komen kijken. Absoluut niet prettig dus!

Er zijn meerdere methodes om je wc te ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van Ontstoppen Sint-Oedenrode? Bel gratis naar 0413 450 383 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Voordat je aan de slag gaat: het is slim om de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je gemakkelijk doen met een oude doek of een zeil. Zo weet je zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Tevens kan dit je een hoop troep achteraf besparen.

Ontstoppen Sint-Oedenrode Logo
Loodgieter ontstoppen Sint-Oedenrode afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om het probleem te verhelpen, is het belangrijk dat je de oorzaak van de verstopping weet. Vaak is een vast object in de leidingen de oorzaak.

Het is mogelijk dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen wanneer je jonge kinderen hebt. Omdat dit een groter voorwerp is, bestaat er een kans dat dit niet soepel wegspoelt wordt. In dat geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Wanneer het iets is als vet, papier of iets anders wat flexibel is? Probeer de spoeling dan te forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor hulp bij een verstopte wc: Neem zo snel mogelijk contact op met de specialisten van Ontstoppen Sint-Oedenrode via 0413 450 383.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in de wc zichtbaar? Dan kun je er in veel gevallen ook zelf bij komen.

Vaak ligt de oorzaak bij de kronkel in de wc afvoer. Dit is de sifon. Mocht dit het geval zijn, dan is dit vaak gemakkelijk op te lossen. Trek een paar handschoenen aan en verwijder wc verstopping uit de sifon. 

Is het een groter object zoals een hele toiletrol? Gooi het dan niet opnieuw in het toilet.

Heb je vragen of wilt het simpelweg niet lukken? Dit snappen we. Bel dan onze spoedservice via 0413 450 383

Ontstoppen afvoer Sint-Oedenrode
Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Vinden de verstoppingen in de leidingen plaats? En worden deze veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Dan kun je de wc altijd proberen te ontstoppen door gebruik te maken van wc. Dit is een goedkope en tevens risicovrije manier om een verstopping in het toilet te verhelpen. Dus zeker het proberen waard!

Hoe gaat dit in zijn werk? Vul een grote emmer met heet water. Gebruik geen kokend water, omdat dit het porselein van de wc kan aantasten.

Spuit daarna drie eetlepels wasmiddel in de wc. Vervolgens gooi je de emmer met heet water leeg in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Hulp nodig bij het ontstoppen van je wc? Neem contact op met de vakmannen van Ontstoppen Sint-Oedenrode om jouw klus te bespreken 0413 450 383.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Zorgen de bovenstaande methodes voor weinig effect? Probeer je wc dan te ontstoppen met de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe doe je dit? Voor je begint, moet je de ontstopper flexibel maken. Dit kan je doen door hem onder een warme kraan te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit. Vervolgens druk je de ontstopper voorzichtig in de toilethals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Trek daarna de ontstopper snel naar je toe. Hierbij ontstaat voldoende zuigkracht. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: druk de ontstopper niet met teveel kracht tegen de toilethals aan. Dit kan resulteren in een situatie die alleen maar erger wordt. 

Ontstoppen Sint-Oedenrode Leiding
WC verstopt Sint-Oedenrode

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wees erg voorzichtig met het gebruik van een ontstoppingsveer om de verstopping te verhelpen. Schade aan de leidingen kan het gevolg zijn van het gebruiken van de veer. Daarom raden wij je af om zelf aan de slag te gaan met een ontstoppingsveer. 

Wil je het laten doen door een ervaren ontstopper? Neem gerust contact op om jouw klus te bespreken 0413 450 383.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Het verhelpen van een verstopping is in sommige gevallen erg lastig. Soms ligt de oorzaak te diep in het riool of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij, Ontstoppen Sint-Oedenrode zijn opgericht. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van oplossen van de meest complexe verstoppingen.

Onze loodgieters werken met unieke methoden waarmee elke verstopping verholpen kan worden. Daarnaast voorzien we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen dat je toilet weer snel doorspoelt zoals het hoort. Maak direct een afspraak. Bel ons op 0413 450 383 voor meer informatie.

Graven riool Sint-Oedenrode

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-sintoedenrode

WC verstopt

WC verstopt Sint-Oedenrode

Zit jouw WC verstopt? En woon je in de omgeving van Sint-Oedenrode? Dan kun je terecht bij de ontstoppers van Ontstoppen Sint-Oedenrode. Wij bieden de beste service voor een betaalbare prijs. Maak direct een afspraak!

Heb jij een verstopte afvoer? En woon je in Sint-Oedenrode en omstreken? Maak dan nu een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-sintoedenrode-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Sint-Oedenrode

Woon jij in Sint-Oedenrode en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak bij Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode!

Heb jij last van een vervelende rioolverstopping? En woon jij in Sint-Oedenrode en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Sint-Oedenrode.

Loodgieter Sint-Oedenrode Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in de omgeving van Sint-Oedenrode? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Sint-Oedenrode! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0413 450 383

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Sint-Oedenrode

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Sint-Oedenrode