Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Sint-Oedenrode Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Sint-Oedenrode

Wij verhelpen jouw riool verstopping

SINT OEDENRODE

Riool ontstoppen Sint-Oedenrode?

Riool ontstoppen Sint-Oedenrode? De snelste manier om het riool te ontstoppen is het probleem zelf oplossen. Op die manier heb je zo weinig mogelijk (stank)overlast. Alleen is dit niet altijd even makkelijk. Waarschijnlijk spelen er vragen bij je, zoals: Waar zit de verstopping? Hoe ontstop ik het?

We begrijpen het wanneer er vragen zijn. Wij helpen je graag! Op deze pagina hebben wij een aantal waardevolle tips op een rij gezet!

Lukt het niet? Bel vrijblijvend met 0413 450 383 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Sint-Oedenrode staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Voordat je aan de slag kan gaan, moet je eerst antwoord hebben op de volgende vraag: op welke plaats is de riolering verstopt? Dit is het beginpunt om de riolering te ontstoppen.

Het is mogelijk het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de gootsteen doorspoelt. Of dat het water heel langzaam of niet wegloopt. Dit zijn voorbeelden die een verstopping in de rioleringsleidingen verklaren. Op dit moment is het handig om hier een professional in te schakelen. Hiermee voorkom je dat het probleem erger wordt.

Naast dat een riool verstopt kan raken, kan het ook zo zijn dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er bijvoorbeeld water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij kunnen zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de bron van een rioolverstopping te vinden, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt. Is dit niet geval en blijkt het toch een verstopping? Dan kun je het beste bellen met 0413 450 383 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Sint-Oedenrode Logo
Loodgieter ontstoppen Sint-Oedenrode afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een  krachtige manier om een wc te ontstoppen van een riool is door middel van een hogedrukreiniger. Dit is een effectieve, maar tegelijkertijd ook een risicovolle manier. Om die reden kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Denk aan het gebruik van een veer, plopper of soda.

Ga je toch aan de slag met de hogedrukreiniger? Het is van cruciaal belang dat je professioneel en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. Daarom lees je hieronder hoe je dit op de juiste manier doet.

Ten eerste stop je de voorkant van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Directe hulp bij verstoppingen of storingen nodig? Bel dan met spoed de vakmannen van Ontstoppen Sint-Oedenrode op 0413 450 383.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De flexibele ontstoppingsveer is een handig en zeer effectief middel wanneer je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een prop restafval. Deze flexibele veer druk je namelijk gemakkelijk in de afvoer. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer samen met soda zeer effectief. Soda zorgt er namelijk voor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerleiding. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er zelf niet uit? Of laat je het liever doen door iemand in met jarenlange ervaring? Dat is begrijpelijk. Wanneer je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Bel ons via 0413 450 383.

Ontstoppen afvoer Sint-Oedenrode
Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een plopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. De plopper creëert druk en zo verhelpt dit de verstopping.

Pak de plopper en druk deze vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’. Is het gelukt? Spoel dan de afvoer goed door met water. Weer raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 0413 450 383.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

We hebben soda al eerder genoemd als ontstoppingsmanier. Hierbij is soda naar voren gekomen als hulpmiddel ter ondersteuning van een andere ontstoppingsmethode. Maar soda kan ook een opzichzelfstaande manier zijn bij bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit goed doet.

Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor het beste resultaat.

Omdat soda een ontvettende werking heeft, werkt het extra goed tegen een verstopping door afvalresten als zeep of haren. Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Sint-Oedenrode op 0413 450 383.

Ontstoppen Sint-Oedenrode Leiding
Riool ontstoppen Sint-Oedenrode graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Bouw- of supermarkten bieden een groot assortiment ontstoppingsmiddelen aan. Echter kan het gebruik van deze middelen resulteren tot beschadigingen in de afvoer. Deze chemicaliën hebben namelijk een bijtende werking en dit tast de binnenkant van de leidingen aan.

Daarnaast vervuil hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool terechtkomt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Wil jij jouw riool wel op een verantwoorde en professionele laten verhelpen? Bel dan snel met Ontstoppen Sint-Oedenrode op 0413 450 383.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Wilt het ontstoppen van je riool nog niet lukken? Schakel dan de hulp van onze loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Daarnaast beschikken zij over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van alle soorten verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt. Woonachtig in Sint-Oedenrode en omstreken? Dan staan we vaak dezelfde dag nog voor je deur. Bel daarom nu naar 0413 450 383.

Graven riool Sint-Oedenrode

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-sintoedenrode

WC verstopt

WC verstopt Sint-Oedenrode

Zit jouw WC verstopt? En woon je in de omgeving van Sint-Oedenrode? Dan kun je terecht bij de ontstoppers van Ontstoppen Sint-Oedenrode. Wij bieden de beste service voor een betaalbare prijs. Maak direct een afspraak!

loodgieter-sintoedenrode-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Sint-Oedenrode

Heb jij een verstopte afvoer? En woon je in Sint-Oedenrode en omstreken? Maak dan nu een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-sintoedenrode-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Sint-Oedenrode

Woon jij in Sint-Oedenrode en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak bij Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode!

loodgieter-sintoedenrode-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Sint-Oedenrode

Heb jij last van een vervelende rioolverstopping? En woon jij in Sint-Oedenrode en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Sint-Oedenrode.

Loodgieter Sint-Oedenrode Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in de omgeving van Sint-Oedenrode? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Sint-Oedenrode! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Sint-Oedenrode

Onze vakkundige, ervaren ontstoppers lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring opgebouwd: van het ontstoppen van toiletten tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij lossen alle verstoppingen voor je op. Dit doen wij voor een eerlijke en betrouwbare prijs.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0413 450 383.

Verstopping Sint-Oedenrode

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Sint-Oedenrode!

Riool Sint-Oedenrode

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Sint-Oedenrode Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Ontstoppen Sint-Oedenrode heeft de wc ontstopt. Zij konden dezelfde nog langskomen! Bedankt voor de vakkundige service!

Albert Heijn Sint-Oedenrode

Bij ons heeft Ontstoppen Sint-Oedenrode de riolering vervangen en een afvoerverstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

vv Rhode

Altijd erg goede en vriendelijke service bij Ontstoppen Sint-Oedenrode. Bedankt dat jullie zo snel lang konden komen!

Brandweer Sint-Oedenrode

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0413 450 383

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Sint-Oedenrode

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Sint-Oedenrode